Calea ferata de la A la Z

Cursul își propune să prezinte domeniul feroviar, familiarizarea cu conceptele, notiunile si problematicile domeniului feroviar. Prin intelegerea exigentelor specialitatilor feroviare si a modului optim de raspuns veti putea fi capabili sa fructificati oportunitatile oferite de dezvoltarea sistemului feroviar.

 

Obiectivele cursului:

  •   Prezentarea sistemului de finantare a sistemului feroviar si a conceptelor de exploatare, intretinere, reparatii si modernizare. Intelegerea caracteristicilor principalelor sisteme feroviare, puncte comune si diferente,  interferentele cu alte susbsisteme.
  •   Prezentarea cadrului de reglementare si a noilor actori care influenteaza dezvoltarea sa – industrie, autoritati, entitati de reglementare, etc.
  •   Familiarizare din punct de vedere tehnic asupra functionalitatii subsistemelor componente: Inftrastructura, Material rulant, Electrificare, Semnalizare, Mentenanta si Operare.
  •   Intelegerea si stapanirea terminologiilor si a elementelor cheie vizate de procesul de modernizare/reconstructie.
  •   Principiile interoperabilitatii.

 

Cui se adreseaza?

Ingineri, economisti, sefi de proiect, comercianti, tehnicieni, sefi de santier sau echipa, colective teritoriale care poseda cunostinte limitate de tehnologie feroviara si doresc sa lucreze in aceasta industrie.

Program

Ziua 1 - 19 aprilie

15:00 - 21:00

Ziua 2 - 20 aprilie

09:00 - 16:00

Data

apr. 19 2019 - apr. 20 2019

Locatia

Bucuresti
INREGISTRARE
Scroll to Top