Engleza feroviara

Cursul de terminologie feroviara este personalizat și specializat pe comunicare în limba engleză care se adresează companiilor și instituțiilor.

 

Obiectivele cursului:

  • Prezentarea, dezvoltarea si aprofundarea terminologiei specific feroviara in limba engleza. Cunoasterea tehnicii de comunicare scrisa si orala in engleza utilizata in mod curent in situatiile si domeniul feroviar.
  • Evaluarea nivelului de cunostinte orale ale participantilor, recapitularea unor elemente esentiale – greseli de evitat, constructia frazelor. Descrierea terminologiei subsistemelor infrastructura, Material Rulant , Semnalizare.
  • Comunicare scrisa aplicata in domeniul feroviar, corectare, vocabular specific in gestionarea proiectelor feroviare, redactarea unor texte scurte pe un subiect distinct feroviar.
  • Comunicare orala – punerea in practica a cunostintelor despre subsisteme feroviare, discutii libere, simulari de conferinte intre formatori si participanti. Studii de caz – gestionarea unor dezacorduri profesionale intre participanti, participare pe roluri.
  • Descriere si terminologia subsistemelor Electrificare si Operare. Studii de caz feroviar si transport urban

 

Cui se adreseaza?

Tuturor responsabililor si participantilor la  proiecte feroviare in scopul dobandirii cunostintelor de baza in domeniul managementului de proiect.

Data

apr. 29 2019 - apr. 30 2019

Program

08:00 - 18:00

Locatia

Bucuresti
INREGISTRARE
Scroll to Top