Proiecte feroviare – de la conceptie la realizare

Cursul își propune prezentarea insotita de exemple practice a tuturor etapelor si caracteristicilor unui proiect de infrastructura feroviara de la conceptie la realizare si finalizare.

 

Obiectivele cursului:

  • Stabilirea mizelor si obiectivelor proiectului, etape din faza de pregatire a proiectului, studii de fezabilitate, analiza cost beneficiu, studii conexe – mediu, geo, topo, proceduri administrative – studiu impact EIA, exproprieri, indicatori tehnico-economici, pregatirea si lansarea procedurior de achizitii, contractarea si executia.
  • Implementarea proiectelor, pregatirea tehnica – specificatii tehnice , documentatia PTh, detalii tehnice/tehnologice de executie, planuri de management ale traficului, supervizarea, monitorizarea contractelor.
  • Receptia si punerea in functiune.

 

Cui se adreseaza?

Tuturor persoanelor implicate intr-un proiect sau in faza de prelansare a unui nou proiect feroviar pentru a creste nivelul de intelegere asupra cadrului de derulare si exigentele contractuale.

Data

sept. 20 2019 - sept. 21 2019

Cost

444 EUR
Cariera Feroviara in Romania

Locatia

Cariera Feroviara in Romania
Str Stoica Ludescu 12
INREGISTRARE

Trainer

  • Ing. Marius Chiper
    Inginer

    Marius a absolvit Universitatea „Politehnica” din București, Facultatea de Transporturi – Specialitatea Materialul Rulant și și-a început activitatea ca inginer de locomotive la fostul SNCFR în 1994, evoluând și dobândind o vastă experiență tehnică din activitatea desfașurată ca inspector tehnic la AFER, șef al diviziei de căi ferate la o întreprindere feroviară privată, director de proiecte la CFR.

Scroll to Top