Siguranta si Securitatea Santierului

Cursul consta in pregatirea si aplicarea unei scheme de instruire specifice pentru siguranta in constructii, prezentarea si familiarizarea cu particularitatile santierelor de constructii feroviare.

 

Obiectivele cursului:

  • Cursul consta in pregatirea si aplicarea unei scheme de instruire specifice pentru siguranta in constructii, prezentarea si familiarizarea cu particularitatile santierelor de constructii feroviare.
  • Cursul isi propune sa evidentieze riscurile de siguranta la locul de munca, metodele de prevenire si control aplicate, conditii specifice de lucru in zona feroviara  sub circulatia trenurilor  sau de lucru sub  inalta tensiune.
  • Se vor prezenta problemele specifice fiecarui santier si modul cum acesta este acoperit de respectarea reglementarilor legale in domeniul SSM si AAI.
  • Prelucrarea planului de siguranta, tipurilor de acidente posibile in constructii, masuri de prevenire, acte reguli, coduri de practica si planuri de interventie.
  • Evaluarea riscului si masuri de prevenire specifice pentru lucrul in zona feroviara, lucrul la inaltime, demolari, electricitate, zgomot, etc.

 

Cui se adreseaza?

Se adreseaza intregului personal executiv al antreprenorilor, subcontractantilor si prestatorilor de servicii, inainte de inceperea activitatii in santier.

Data

apr. 15 2019 - apr. 16 2019

Program

08:00 - 18:00

Locatia

Bucuresti
INREGISTRARE
Scroll to Top