Despre noi

Modulele de pregatire structurate in cursuri de pregatire

Vrei angajati mai calificati?

CARIERA FEROVIARA este o companie de consultanta si suport servicii conexe de pregatire si gestionare a resurselor din domeniul afacerilor si implementarii proiectelor feroviare.

Programele de cursuri oferite de Cariera Feroviara sunt un suport de formare si specializare, prin care dobanditi cunostintele necesare aplicarii lor la actualul sau viitorul loc de munca.

Platforma de cursuri Cariera Feroviara a luat nastere din dorinta de a satisface o nevoie din ce in ce mai mare, specializarea si instruirea de personal competent.

CARIERA FEROVIARA este gandita pentru a fi promovata si dezvoltata ca o entitate de pregatire si formare alternativa in piata, fiind inregistrata conform legislatiei in vigoare si avand in domeniul de activitate servicii de invatamant tehnic si profesional precum si alte forme de invatamant.

Fa primul pas spre o cariera feroviara

Platforma de cursuri Cariera Feroviara a luat nastere din dorinta de a satisface o nevoie din ce in ce mai mare, specializarea si instruirea de personal competent.

De ce sa ne alegeti?

Am identificat necesitatea si propunem o paleta larga de cursuri de pregatire si perfectionare in domeniul feroviar si de transport urban pe sine.

Obiectivul nostru

Facilitam accesul la pregatire si informatii profesionale specifice, oferindu-le clienților noștri cele mai potrivite soluții de pregatire si dezvoltare a resursei umane, care să-i susțină în atingerea obiectivelor stabilite și să aducă un plus de valoare activității lor, si implicit la creșterea performanțelor.

Misiunea noastra

este de a oferi suport prin furnizarea unor servicii conexe de atragere, pregatire si perfectionare a resurselor implicate in dezvoltarea si implementarea proiectelor dar si pentru activitati operationale curente.

Traineri experimentati

Lectorii Cariera Feroviara stiu care sunt nevoile si provocarile pietei si structureaza cursuri de actualitate, menite sa ofere un adevarat ajutor pentru orice tip de activitate. Fiecare trainer are experienta in domeniul in care sustine cursul si aduce exemple din activitatea reala de zi cu zi.

Scroll to Top