Viitorul tau incepe cu noi

dobanditi cunostiintele necesare la actualul sau viitorul loc de munca

Programele de cursuri oferite de Cariera Feroviara sunt un suport de formare si specializare, prin care dobanditi cunostiintele necesare aplicarii lor la actualul sau viitorul loc de munca.

Platforma de cursuri Cariera Feroviara a luat nastere din dorinta de a satisface o nevoie din ce in ce mai mare, specializarea si instruirea de personal competent.

Prin intelegerea exigentelor specialitatilor feroviare si a modului optim de raspuns veti putea fi capabili sa fructificati oportunitatile oferite de dezvoltarea sistemului feroviar.

Cursul de terminologie feroviara este personalizat și specializat pe comunicare în limba engleză care se adresează companiilor și instituțiilor.

Cursul ofera participanţilor cunostintele teoretice si practice pentru parcurgerea tuturor etapelor specifice unui proiect

Cursul își propune să prezinte cadrul programatic și instituțional specific fondurilor europene, parcurgerea etapelor de pregatire  – identificarea ideii de proiect.

Cursul este prezentare si intelegere a conceptului general de Material rulant si  a principalelor caracteristici – arhitectura, accesul pasagerilor, tractiune, franare, climatizare, performante

Cursul are ca scop cunoasterea si intelegerea diferitelor sisteme de electrificare si de instalatii fixe de tractiune ale unei linii feroviare si prezentarea etapelor principale ale unui proiect de electrificare

Cursul este o prezentare insotita de exemple practice a tuturor etapelor si caracteristicilor unui proiect de infrastructura feroviara de la conceptie la realizare si finalizare.

Cursul este o prezentare a diferitelor tipuri de cale ferata, parti componente si aparate de cale

Cursul va va ajuta sa intelegeti principiile fundamentale de semnalizare feroviara. Familiarizarea cu diferitele tehnologii de semnalizare si deasemenea cu componentele lor majore

Cursul consta in pregatirea si aplicarea unei scheme de instruire specifice pentru siguranta in constructii, prezentarea si familiarizarea cu particularitatile santierelor de constructii feroviare.

Cursul va va ajuta sa intelegeti obiectivul si componentele de baza in cadrul analizelor tehnico-economice si procesului de luare a deciziilor in dezvoltarea investitiilor feroviare prin integrarea tuturor costurilor de achizitie si mentenanta a unei solutii tehnice. 

Cursul este structurat ca o prezentare generala a industriei feroviare concentrata pe caracteristicile specifice care determina succesul si specificitatea sistemului feroviar.

Scroll to Top