Expert accesare fonduri europene – domeniul feroviar

Pregătirea aplicațiilor pentru proiectanți/consultanți și antreprenori

Cursul își propune să prezinte cadrul programatic și instituțional specific fondurilor europene în conformitate cu obiectivele Strategiei Europa 2020, parcurgerea etapelor de pregatire – identificarea ideii de proiect, verificarea eligibilității solicitantului, încadrarea corectă într-un Program Operațional, completarea tuturor capitolelor specifice ținând cont de grila de evaluare și cerințele finanțatorului. Prin participarea la acest curs cursantii vor putea învaţa cum să-si măreasca şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul, precum şi diferite „tips & triks” pentru implementarea acestuia.

 

Obiectivele cursului:

 •  utilizarea corectă a limbajul tehnic;
 •  documentarea eficientă în vederea realizării proiectelor/cererilor de finanțare;
 •  identificarea nevoilor/oportunităților solicitantului;
 •  analiza şi evaluarea contextului proiectului;
 •  structurarea proiectului în funcție de tipurile de activităţi;
 •  previzionarea calendarului activităților proiectului;
 •  întocmirea realistă a bugetului proiectului;
 •  prezentarea sustenabilității proiectului.

 

Cui se adreseaza?

Tuturor responsabililor si participantilor la proiecte feroviare in scopul dobandirii cunostintelor de baza in domeniul accesarii si utilizarii fondurilor europene.

Program

Ziua 1 - 27 martie

15:00 - 21:00
Speakers:
Dr. Ec. Elena-Mihaela PAVEL

Ziua 2 - 28 martie

09:00 - 16:00
Speakers:
Dr. Ec. Elena-Mihaela PAVEL
Dr. Ec. Elena-Mihaela PAVEL
Consultant Fonduri Europene
Elena este consultant în domeniul fondurilor europene din anul 2007 și trainer din anul 2008, instruind peste 4.000 de persoane în cadrul cursurilor de “Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene” și “Manager de Proiect – fonduri europene”, atât pentru reprezentanți ai mediului de business, cât și pentru cei ai autorităților publice. Activitatea didactică reprezintă o constantă în evoluția profesională, Elena fiind cadru universitar de peste 10 ani. Disciplinele pe care s-a titularizat sunt „Politica de coeziune economică, socială și teritorială a Uniunii Europene” și „Eficiența investițiilor”, acestea fiind direct corelate cu activitatea sa curentă. Experiența practică se datorează implicării Elenei, în egală măsură, în procesul de întocmire a dosarelor de finanțare, cât și în cel de implementare a proiectelor finanțate, ea deținând funcții de expert/manager de proiect în numeroase proiecte finanțate din fonduri europene. Portofoliul de clienți cuprinde atât organizații din mediul de business ce au dorit să-și îmbunătățească competitivitatea în actualul context global, cât și autoritățile publice locale ce au avut priorități în domeniul dezvoltării urbane și modernizării infrastructurii educaționale, sociale și de sănătate. Elena este absolventă a două facultăți (relații internaționale și studii europene și drept), a unui master în geopolitică și relații internaționale, a unui curs postuniversitar în domeniul securității și bunei guvernări, fiind, în prezent, doctor în domeniul economiei și afacerilor internaționale al Academiei de Studii Economice din București. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de specializare și perfecționare, atât în țară, cât și în străinătate (The University of Siena, Siena, Italia; Central European University, Budapesta, Ungaria; The Training Partnership Ltd., Torquay, Marea Britanie etc.).

Data

mart. 27 2020 - mart. 28 2020
Expired!

Cost

444 EUR
Cariera Feroviara in Romania

Locatia

Cariera Feroviara in Romania
Str Stoica Ludescu 12
INREGISTRARE

Speaker

 • Dr. Ec. Elena-Mihaela PAVEL
  Consultant Fonduri Europene

  Elena este consultant în domeniul fondurilor europene din anul 2007 și trainer din anul 2008, instruind peste 4.000 de persoane în cadrul cursurilor de “Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene” și “Manager de Proiect – fonduri europene”, atât pentru reprezentanți ai mediului de business, cât și pentru cei ai autorităților publice.

  Activitatea didactică reprezintă o constantă în evoluția profesională, Elena fiind cadru universitar de peste 10 ani. Disciplinele pe care s-a titularizat sunt „Politica de coeziune economică, socială și teritorială a Uniunii Europene” și „Eficiența investițiilor”, acestea fiind direct corelate cu activitatea sa curentă.

  Experiența practică se datorează implicării Elenei, în egală măsură, în procesul de întocmire a dosarelor de finanțare, cât și în cel de implementare a proiectelor finanțate, ea deținând funcții de expert/manager de proiect în numeroase proiecte finanțate din fonduri europene.

  Portofoliul de clienți cuprinde atât organizații din mediul de business ce au dorit să-și îmbunătățească competitivitatea în actualul context global, cât și autoritățile publice locale ce au avut priorități în domeniul dezvoltării urbane și modernizării infrastructurii educaționale, sociale și de sănătate.

  Elena este absolventă a două facultăți (relații internaționale și studii europene și drept), a unui master în geopolitică și relații internaționale, a unui curs postuniversitar în domeniul securității și bunei guvernări, fiind, în prezent, doctor în domeniul economiei și afacerilor internaționale al Academiei de Studii Economice din București. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de specializare și perfecționare, atât în țară, cât și în străinătate (The University of Siena, Siena, Italia; Central European University, Budapesta, Ungaria; The Training Partnership Ltd., Torquay, Marea Britanie etc.).

Scroll to Top