Siguranta si Securitatea Santierului Feroviar

Cursul consta in pregatirea si aplicarea unei scheme de instruire specifice pentru siguranta in constructii, prezentarea si familiarizarea cu particularitatile santierelor de constructii feroviare.

 

Obiectivele cursului:

 • Cursul isi propune sa evidentieze riscurile de siguranta la locul de munca, metodele de prevenire si control aplicate, conditii specifice de lucru in zona feroviara  sub circulatia trenurilor  sau de lucru sub  inalta tensiune.
 • Se vor prezenta problemele specifice fiecarui santier si modul cum acesta este acoperit de respectarea reglementarilor legale in domeniul SSM si AAI.
 • Prelucrarea planului de siguranta, tipurilor de acidente posibile in constructii, masuri de prevenire, acte reguli, coduri de practica si planuri de interventie.
 • Evaluarea riscului si masuri de prevenire specifice pentru lucrul in zona feroviara, lucrul la inaltime, demolari, electricitate, zgomot, etc.

 

Cui se adreseaza?

Se adreseaza intregului personal executiv al antreprenorilor, subcontractantilor si prestatorilor de servicii, inainte de inceperea activitatii in santier.

Data

oct. 14 2019 - oct. 18 2019
Expired!
Cariera Feroviara in Romania

Locatia

Cariera Feroviara in Romania
Str Stoica Ludescu 12
Cariera Feroviara

Organizer

Cariera Feroviara
Phone
021 22 44 385
Email
office@carieraferoviara.ro
Website
https://www.carieraferoviara.ro
INREGISTRARE

Speaker

 • Ing. Daniela Morar

  Daniela este trainer autorizat cu o experienta de peste 20 ani pe piata de training.
  Ea detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca, securitatii informatiei.
  Daniela instruieste atat persoane din mediul privat, cat si persoane din administratia publica.

Scroll to Top