Ing. Florian SĂCUIU

Florian a început activitatea de inginer proiectant în domeniul instalațiilor de semnalizare feroviară în anul 2011, la Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate, București.

A fost implicat în proiectarea instalațiilor de semnalizare aferente coridoarelor paneuropene de transport feroviar, implementate în diferite proiecte, dintre care menționăm tronsoanele Fundulea-Fetești, km 614-Frontieră, Sighișoara-Simeria.

În 2016 se angajează la Compania Națională de Căi Ferate „C.F.R.” S.A., unde este implicat în implementarea proiectelor de reabilitare pentru tronsoanele Simeria-km 614 și Brașov-Sighișoara. Principalele activități sunt legate de controlul conformității în vederea avizării documentaţiilor tehnice de specialitate, precum și asistență tehnică în domeniul instalațiilor de semnalizare. De asemenea, are responsabilități în pregătirea proiectelor pentru coridorul Orient-Est Mediteraneean (Arad-Timișoara-Craiova-Calafat).

Activitatea de instruire și schimb de cunoștințe a debutat tot în cadrul CFR, unde a elaborat și prezentat cursuri în domeniu, cu participarea personalului din cadrul companiei, atât la nivel central, cât și regional.

Florian a absolvit Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Telecomenzi şi Electronică în Transporturi. În anul 2012 obține titlul de master în sisteme inteligente pentru transporturi în cadrul aceleiași facultăți.

Scroll to Top